BizTalk Server Specialisten


Microsoft BizTalk Server trajecten worden in Nederland door een aantal partijen verzorgd. Om er zeker van te zijn dat uw project in goede handen is, raden wij u aan in zee te gaan met een echte specialist. Deze specialisten zijn door Microsoft gecertificeerd als 'Application Integration Specialist'. Er is één Microsoft partner in Nederland die zich uitsluitend concentreert op BizTalk projecten, en dat is Codit.

Codit en Microsoft BizTalk Server

Codit is Microsoft Gold Partner op het gebied van 'Application Integration' en heeft diepgaande kennis over BizTalk Server.

Eén van haar referenties is TW4 Fulfilment Services, onderdeel van de media- en entertainmentfirma Time Inc. Dit project werd, als enige in de Benelux, toegelaten tot het gerenommeerde Technical Adoption Program (TAP-program) van Microsoft Corporation. Codit heeft voor dit project en vele andere projecten nauwe samenwerking met Microsoft in Redmond, USA.

Als Microsoft integratie specialist biedt Codit oplossingen die de samenwerking binnen en tussen ondernemingen mogelijk maken en het delen van informatie bevorderen. Codit maakt hierbij naast BizTalk Server, ook gebruik van andere Microsoft technologieën zoals WCF, WF, SSIS en de Azure Service Bus.

Naar de Codit websiteDit kan BizTalk Server voor u doen:

Systeem optimalisatie
Betere prestatie
100% Integratie